SÄHKÖTARVIKKEIDEN MYYNTI

Saat kauttamme monipuolisen valikoiman sähköalan tarvikkeita ja muita tuotteita alan huippuvalmistajilta. Käytämme mm. Devin, Elkon, Rekan, ABB:n sekä Enston tuoteperheitä toteuttaessamme asiakkaillemme sähköalan töitä.

Devi lämmitysjärjestelmä

Devi lämmitysjärjestelmä on energiatehokas valinta. Devi on johtava lattialämmitysjärjestelmien toimittaja Suomessa. Päätuotteita Devillä ovat lämpökaapelit, lämpömatot sekä erilaiset termostaatit.

Elko

ELKO on valmistanut pistorasioita, virtakytkimiä ja sähkötarvikkeita yli 60 vuoden ajan ja kulkenut koko ajan alan kehityksen kärjessä. ELKO merkitsee korkeaa laatua ja kestävyyttä. Tarjoamme tyylikkäitä ja käyttäjäystävällisiä tuotteita vahvavirta-asennuksiin ja tietoliikenteeseen, johon kuuluvat data- ja puhelinliikenteen ratkaisut.

Reka Kaapeli

Reka Kaapeli tuottaa asennus-, ohjaus-, instrumentointi- ja voimakaapeleita teollisuuden, rakentamisen ja sähkönsiirron tarpeisiin.

ABB

ABB tarjoaa laajan valikoiman sähkövoima- ja automaatiotuotteita ja -palveluja. Lue lisää valmistajan sivuilta tai ota yhteyttä ja kysy miten ABB:n tuoteperhettä voidaan hyödyntää sinun tarpeissasi.