SÄHKÖMIES SÄHKÖSUUNNITTELUUN JA ASENNUKSEEN - GM-SÄHKÖ OY, LAHTI

Sähköasennukset ja sähkösuunnittelu ovat yrityksemme palveluiden keihäänkärki. Tarjoamme vaativat sähkösuunnitelmat sekä sähköasennukset sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Uudiskohteet ja saneeraukset

Toteutamme sekä uudisrakennuskohteet että saneeraukset yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Ammattitaitoinen ja kattava osaamisemme jo 15 vuoden ajalta sekä monista projekteista hankkimamme kokemus ulottuu sähköurakoinnista teleasennuksiin ja turvatekniikasta valaisinasennuksiin. Haluamme palvella asiakkaiden tarpeita koulutetun ja kokeneiden ammattilaisten voimin. Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme kuvagalleriassa jossa näet töitämme lattialämmitysten, keittiöiden sekä isojen kohteiden kuten huviloiden sähkötöistä.

Sähkösuunnittelu

Sähköasennus ja sähköurakointi edellyttävät ammattitaitoa ja hyvää projektinhallintaa sekä toimivaa yhteistyöverkostoa. Suoritamme urakoinnin lisäksi asennuksia ja huoltoja sähköverkkotekniikassa sekä valaistuksessa. Tarjoamme lisäksi apua suunnittelussa yhteistyöverkostomme kautta.

Tarviten apua sähkötöissä – mitä teen?

Kunnioitamme omaa ammattitaitoamme sekä työtämme asiakasta palvelevana urakoitsijana. Hallitsemme varmasti ja luotettavasti koko projektin. Tarjoamme tämän kaiken osaamisemme ja yli 20 vuoden kokemuksemme asiakkaiden käyttöön. Ota yhteyttä niin sovitaan tarvittaessa ilmainen katselmus kohteeseesi. Saat ammattilaisen lausunnon sekä tarjouksen urakasta jonka toteutamme sovittaessa avaimet käteen –periaatteella. Konsultoimme myös sähköalan tarvikkeiden hankinnassa ja toteutamme vaadittavat kalusteasennukset puolestasi. Toimimme yhteistyössä alan markkinajohtajien kanssa. Ota yhteyttä jo tänään!

Laaja toimialueemme kattaa Päijät-Hämeen seudulla seuraavat alueet: Lahti, Hollola, Heinola, Nastola, Orimattila, Mäntsälä sekä Sysmä. Palvelemme myös pohjoisen suuntaan Jämsän seudulla sekä etelässä Riihimäen alueella. Muut alueet sopimuksen mukaan.

GM-Sähkö Oy

Sähkömies on sähköalan ammattilainen. Lahti ja ympäristökuntien alueella saat apua kaikissa sähkötöissä. Soita tai jätä viesti!